Våra tjänster

Vaknar du eller din familj upp med kliande bett på kroppen? Hittar du inte vad som orsakar betten? Då kan det vara vägglöss som du har fått in i ditt hem. Och det är mycket vanligare än du kan tro! Vägglöss har inget med städning eller ordningsamhet att göra. Det är skadedjur som kan följa med hem efter en resa eller om du har köpt en begagnad möbel. Men var inte orolig! Vi har lång vana av att sanera från vägglöss i Stockholm och det är lättare än vad du kanske kan tro.

Sanering med vänliga medel

Vi sanerar mot vägglöss med hjälp av medel som vägglössen inte tycker om, men som varken skadar dig eller ditt hem. Först och främst kommer vi hem till dig för att konstatera om det rör sig om vägglöss eller ej. Hittar vi inga löss eller spår av löss så kan vi använda oss av en speciellt tränad hund som kan lokalisera lössen. Efter det går vi igenom en åtgärdsplan tillsammans med dig. Vi behöver hjälpas åt om vi ska få ditt hem helt fritt från vägglöss framöver!

Allt ska bli rent

Hur kan vi sanera bort vägglöss utan kemikalier? Jo, med hjälp av värme, ånga, kyla eller vänliga medel kan vi få bort vägglössen från ditt hem. Det är också viktigt att alla tyger tvättas ordentligt, som soffor, gardiner och sängkläder. När vi tillsammans är klara med det så kan du lugnt fortsätta tillbringa tid i din bostad. Kontakta oss gärna om du misstänker vägglöss!