Om oss på Ocab Sanering

Vill du använda dig av ett företag som har över 50 år i branschen? Kräver ditt försäkringsbolag att du använder någon som har deras fulla förtroende? Önskar du dig en firma som till och med har som affärsidé att rädda dina värden? Då är vi på Ocab rätt för dig! Vi är din partner antingen om du är privatperson, företag eller försäkringsbolag. Vår ambition är så pass stark att göra ett bra jobb och ta hand om dig, och dina ägodelar, att vi ständigt arbetar för att bli bättre!

Ett helhetserbjudande hos Ocab

Behöver du sanera från vägglöss i Stockholm eller utföra någon annan sanering eller skadehantering så finns vi redo att ge oss igång med allt vad du önskar. Smått eller stort spelar ingen roll för oss. Därför är vi ett företag som idag har hela 900 anställda, och vi fortsätter växa. På senare år har vi förvärvat ytterligare bolag som gjort att vi kan utföra ännu fler tjänster för alla våra kunder. För dig är det enklare eftersom du kanske bara behöver kontakta oss, istället för flera olika företag.

Vi jobbar för en bättre miljö

När vi säger att vi arbetar för en bättre miljö så har det flera olika slags betydelser för oss. Vi tycker att våra kunder och anställda ska ha en trevlig arbetsmiljö och kundmiljö. Det är också viktigt för oss på Ocab att vi endast använder miljövänliga medel och arbetssätt vid exempelvis sanering mot vägglöss.