feature-img

Har du fått vägglöss?

Har du kliande bett som ser ut som myggbett? Hittar du något som ser ut som äppelkärnor i sängen? Då kan det vara vägglöss som du har fått in i bostaden. Men var inte orolig, för det är en av våra specialiteter! 

Vi har arbetat med sanering av fastigheter i över 50 år och har med åren arbetat fram metoder som är såväl verkningsfulla som vänliga för miljön och de boende. Men bor vägglöss verkligen i väggen? Nej, det är ett ganska brett namn på ett skadedjur som oftast går att hitta i springor och stoppningar på möbler. Precis som många andra insekter och djur kommer de gärna fram på natten när du sover. Därför är det vanligt att våra kunder inte sett lössen utan bara de kliande betten som de lämnar efter sig.  

Vad gör vi?

Om du misstänker att du har vägglöss i Stockholm så börjar vi med att komma hem till dig för att få det konstaterat. Även om vi inte hittar några löss så lämnar de spår efter sig som är lätta att hitta, om du vet vad du letar efter. Skulle vi inte ha någon tur där så kan vi ta med oss en speciellt tränad hund som kan lukta sig till lössen. Och därefter kommer vi fram till en plan för hur vi ska sanera bort dessa ovälkomna besökare. Troligen använder vi oss av en metod som innefattar värme, ånga, kyla eller ett medel som inte är farligt för varken dig eller övriga boende. Däremot är det mycket verkningsfullt mot lössen.  

feature-img2

Hur kom vägglössen in?

Vägglöss är ett av de skadedjur som det går att sanera från, men som alltid finns det en risk att få in dem i hemmet igen. Det kan ske om du varit på en resa och en eller ett par har lyckats krypa ner i packningen. Eller om du köpt en stoppad möbel på en loppis eller liknande. Därför är det viktigt att du alltid kontrollerar det som du tar in i ditt hem. Men har de tagit sig in så finns vi till din tjänst. Välkommen!  

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify